Farm Clash 3D


Farm Clash 3D е мултиплейър стрелба стрелба игра стрелец, където играете срещу други силни животновъди прогресивно! Разследвайте и насочете враговете си, за да се изкачите на класацията. Вземете оръжия и благополучие, докато отивате, за да продължите с битката. Homestead Clash 3D е HTML5 игра, която може да се играе както на работното ви място, така и на мобилния ви телефон!

Farm Clash 3D е стрелец от трето лице, в който вие и вашите колеги се биете срещу другата група в прекрасен чифлик. Играта подчертава кипящи говедари, които изхвърлят всичко по пътя си с шрапнели. Забъркайте се с тази игра!

Farm Clash 3D е нов стрелец, зареден с адреналин и лудата активност няма да ви остави откъснати. Водете почетен екипаж от смели каубои и отблъсквайте отвратителните апаши, нападайки готовите тикви на чифлика.

Използвайте опасната пушка или ясното предимство, прикрито в дълбочините на нивото, за да спрете враговете. Гръмотевица около къщите в търсене на ценни вътрешни факти. Рамката за редизайн на персонажа ще ви даде допълнителна полза в следващата битка.

Възхитителните триизмерни илюстрации и изненадващи сцени придават пълната дълбочина на потапянето. Играйте в момента за нищо и съперници, които да заемат добра позиция в класацията.

Опитайте се да оглавите класацията и да доведете вашата група до триумф в тази епична 3D трета индивидуална игра-стрелец. Заключете се и се опитайте да огнестрелно оръжие на вашите съперници в другата група. Присъединете се към играчи от цял ​​свят в този епичен мач за стрелба с тематично ранчо. Gather се фокусира да използва вашите актуализации с целта, която можете да завършите отгоре във всеки мач.