Darkmaster and Lightmaiden


В Darkmaster и Lightmaiden се подгответе да наблюдавате странното общуване на два различни героя. Завършени в затруднено положение, тези небесни герои се нуждаят от вашата помощ, за да открият изхода. Бихте ли могли да завършите всяко едно от нивата, като биете различни идващи камъни?

Откроявайки 15 нива, които трябва да завършите, една интригуваща екскурзия е тясно за вас в тази игра. Вашата цел е основна. Трябва да заведете и двата знака до правилните входни входове към финала на нивото. Един от вашите герои е Darkmaster, а другият е Lightmaiden. Всеки един от тези герои е безопасен за локви в сянката на тяхната подредба, така че слабият човек може да се разхожда из скучните локви и еквивалентът се отнася за светлия човек. Всяко ниво има различни загадки в тях. Трябва да използвате и двата знака, за да се обърнете към тях. Можете да играете играта или без никой друг, или с друг играч, като имате подобна конзола. Опитайте се да съберете всяка една от ракетите. Наистина по това време входът за отпуск ще се отвори за вашите герои да преминат. Успех и приятно прекарване.

Използвайте сътрудничество, за да помогнете на вашите два героя да стигнат до изхода на всяко ниво. Бързо пътувайте през нивото, използвайки необичайни способности на всеки герой, за да ви помогне да преминете всяко предизвикателство. В случай, че харесвате Fireboy и Watergirl, ще оцените тази забавна уеб базирана игра.