Grand Shift Auto


Grand Shift Auto е безплатната игра-шутър, в която вие сте хулиган, доставен в града. Това, което правите, зависи изцяло от вас; можете да завършите различни мисии или просто да извадите оръжията си и да заплашите пътищата.

Докато излизате извън контрол по пътищата, се уверете, че се грижите за вашето благополучие, тъй като ще хапете праха, ако не стигнете до нищо. Подскачайте на шофьорската седалка на взето превозно средство или обикаляйте пътищата отдолу. Всичко е възможно за вас и сте решени да го съсипете. Приятни моменти!

Трябваше да започнете да се справяте и да оцените весел, дълъг живот, но нещо не свърши толкова добре. Ченгетата не се интересуват от хулигани, така че основната легенда е уловена. След много дълги години легендата е готова да покаже на всички неговото възмущение, тъй като в края на краищата той беше освободен от затвора. Вземете няколко превозни средства, състезавайте се в и извън града и завършете единични мисии. Опитайте се да забогатеете, колкото може да се очаква. Няма да е просто, затова се подгответе за тест.