Drink Master


Drink Master е игра, базирана на опит, в която играете като барман, опитвайки се да сервирате идеалната мярка за напитки за вашите клиенти.

Има много нива, във всяко ще смесите няколко възхитителни напитки. Започва просто, но става значително по-ентусиазирано.

Drink Master е аркадна игра за изпразване на алкохола в чашата, за да направите идеалните сенчести напитки. Превърнете се в най-добрия барман наоколо.

Drink Master е страхотна игра, изключително в случай, че харесвате напитки и си мечтаете да функционирате като барман? Искате да разлеете алкохола безупречно и да покажете на всички, че можете да направите идеалната смесена напитка! Направете идеалната смес и не позволявайте да се наводни, нито да наливате твърде малко напитки. Превърнете се в майстор на напитките. Не забравяйте да добавите леден 3D квадрат.

Колко бързо бихте могли във всеки един момент да напълните чашите в тази игра за глупост и тестване на реконструкция? Част от поръчките за напитки са наистина основни, но други ще включват различни фиксации. По същия начин няма да разполагате с огромно време, за да настроите всяко освежаване. Ще трябва да се движите (и смесвате) бързо, за да преодолеете всяко ниво.

Лятото дойде и един млад човек Томас намери нова професия като барман в бистро. Вие в играта Drink Master ще помагате на легендата да обслужва клиенти. Пред вас на екрана ще видите лента, на която ще има чаша. Вътре в него ще видите петна линия. Той има за цел преди тази линия да изпразните напитката в чаша. Проверете екрана. Над чашата ще видите ръка, която държи съд с напитка. Трябва да завъртите контейнера до такава точка, че течността да напълни стъклото. В момента, когато пристигне на линията, трябва да спрете да наливате напитката. Ако сте направили всичко правилно, чашата ще се напълни и вие ще получите фокуси за нея, като я дадете на клиента.

Превърнете се в владетел на смесените напитки с Drink Master и се пригответе да сервирате най-небесните и невероятни смесени напитки и напитки, които можете да си представите. Може ли да се каже, че сте готови да изпразните течността в различните чаши точно?

Лагер, вино, шампанско и най-добрите и най-забавни вкусове са готови за вас, готови да изпробвате способностите ви на ръцете, докато ефективно завършвате всяко ниво за ограничено време - клиентите ви са нетърпеливи да вкусят вашите прояви! Така че трябва да сте бързи, ако имате желание да сервирате напитките студени и навреме. Изсипете широка гама алкохоли, изчислете количеството, като вземете предвид сламката или формите на лед, смесете всичко добре като цяло и не превишавайте нивото, определено за всяко отделение.