Sweet World


Добре дошли в Sweet World, където ви очакват забавления, нюанси на дъгата и вкусни сладкиши! Тази магьосническа захарна земя е тук, за да ви пренесе на опит, различен от всичко, което сте виждали преди. В случай, че имате сладък зъб, всъщност като нас, това е най -доброто място за вас! Безопасно ли е да се каже, че сте подготвени за тази блестяща и сладка екскурзия? Тогава трябва да тръгнем, в този момент!

Добре дошли на всички наши сродни захарни наркомани! В този свят просто има такъв излишък от сладкиши, че ще трябва да се задушите в захар. Ако приемем, че трябва да участвате в забавлението и да намерите това, което този свят носи за вас, по -добре да започнем от този момент! В тази игра вашата цел е да съберете сладкиши и да завършите всяко едно от нивата. Тук сладките идват в различни тонове, така че има по нещо за всеки! Трябва да проверите сянката на лакомствата и броя на хората, които трябва да съберете, като хвърлите поглед в лявата половина на екрана. След това, в този момент можете да се координирате с 3 неразличими сладки, за да постигнете целта си. Имате само определен брой ходове, затова се опитайте да бъдете бързи! Освен това има някои приятни сътресения, които ви очакват. Можете да получите необикновен бонбон с уникални сили, при случай, че съответствате на поне 4 сладкиши. Можете също така да закупите катализатори със златото, което придобивате след всяко ниво. Приятно време за игра.

Sweet World е координация с играта, направена от TapLabGames. Пригответе се за сладка екскурзия, която се случва в земя на отвъдното! Открийте две неразличими сладки, които могат да бъдат свързани с три или по -малко прави линии. Свързващите плочки отварят нови алтернативи за допълнително разумно ниво. Очакват ви много ободряващи и тестващи пъзели в Sweet World. Направете точка, за да предадете играта на своите спътници и да анализирате високите си резултати.

Разхождайки се из центъра за отдих, едно дете на име Джак влезе във вход, който го отведе до мистичното място, където има десерти. След като се срещна с близките жители, човекът вложи много интригуваща енергия и в момента това е идеалната възможност за него да се върне у дома. Преди телепортацията той избра да събере повече десерти за своите спътници и вие в играта Sweet World ще му помогнете с това. На екрана пред вас ще се появи бойно поле, състоящо се от клетки, в които ще видите сладкиши с различни форми и тонове. Трябва да откриете неразличими сладкиши, които са близки една до друга. Чрез преместване на една клетка от един от артикулите към всеки път, трябва да оформите една линия от три неразличими сладкиши. След това в този момент те ще изчезнат от екрана и вие ще получите фокуси за това. Вашето начинание е да отбележите какъвто и да е фокус на броя, който би могъл да бъде допуснат в най -краткия възможен период.