Gun Night.io


В GunNight.io вашето оръжие е вашият самотен партньор! Заобиколен от други опасни играчи, вашата самотна възможност за издръжливост е да смачкате всички, преди да ви разбият! Бихте ли могли да застреляте всички, преди да имате шанс и да се придвижите до най-високата точка на класацията?

Интензивно събудени от Hotline Miami, изстрелите никога не спират в тази игра. Вземете доверието си в оръжието и се насочете към полето, за да покажете на другите, че сте най-впечатляващият стрелец в думата! Вашата цел е да убиете колкото се може повече играчи, за да получите висок резултат. Преди да започнете своята вълнуваща екскурзия, можете да промените външния вид на вашия човек от основното меню. Щракнете върху символа на човек няколко пъти, докато откриете външен вид, който ви харесва. Дайте си име и изберете работник, в който да играете. Започвате играта в защитената зона. Не можете да нападате или да ви нападат, докато сте тук. Използвайте клавишите WASD, за да се придвижвате и да избягате от защитената зона. Използвайте мишката, за да насочите, и натиснете левия улов на мишката, за да стреляте. Убийството на врагове ще ви възнагради. Покрийте зад конструкциите и убийте колкото се може повече врагове, за да придобиете най-много фокуси. Не забравяйте да съберете и боеприпаси!

Убийте с един изстрел в тази дейност, натисната в уеб .io играта. Предизвикайте играчите онлайн на високоскоростен мач за стрелба. Съберете плужеци и се опитайте да изискате дължимото, доколкото е възможно, за да можете да стигнете до най-високата точка на класациите.

Точно ли е да се каже, че сте подготвени за бърза игра за мултиплейър io? Целта на Gun Night.io е да събере боеприпаси и да унищожи враговете. Всяко ръководство се играе с ограничение от 10 играчи. За най-добро изпълнение на играта изберете най-близкия до вас работник, преди да започнете играта. Убийте с един снаряд и веднага се възроди ...