Super Snappy Pet Hop


Super Snappy Pet Hop е лесна игра за отскачане, в която контролирате домашен любимец с плъзгане, възнамерявайки да кацнете изцяло върху възглавниците за скачане и да правите невероятни комбинации. Това създаващо навици предизвикателство тества вашите способности и рефлекси, докато се стремите да постигнете най-висок резултат. Пригответе се да се впуснете направо в него и станете невероятни в комбинираната работа в това вълнуващо игрово изживяване!

В Super Snappy Pet Hop си сътрудничете с вашия очарователен домашен любимец и предизвикайте различни играчи. Всички в това приятно състезание са отдадени на победата, така че полагайте честни усилия, за да отскочите посоката си до най-високата точка на таблото. Какъв брой противници бихте могли да премахнете във всеки един момент?

Вашата цел в тази игра е да осигурите по-голям брой фокуси от играчите, с които сте координирани, за да спечелите. В момента, в който започнете играта, ще бъдете координирани с играч и всеки играч играе реципрочно играта. Текущото взаимодействие и контролите са ясни! В момента, когато това е ваш ход, вие поемате командването над вашия домашен любимец. Вашият домашен любимец ще скочи напред съвсем сам, а вие трябва да щракнете и задържите левия бутон на мишката и да местите курсора наляво и надясно, за да преместите своя домашен любимец. Трябва да се уверите, че каца на етапите. Докато напредвате и скачате, започвайки от един етап и след това към следващия, ще придобиете фокуси. Не забравяйте за монетите! Събирането им е по преценка, но можете да отворите различни възстановителни неща с тях. В момента, в който пропуснете етап, играта ще приключи и ще приемете последния си резултат.

Играйте със Super Snappy Pet Hop във вълнуваща лесна игра за подскачане и платформиране, в която трябва да направлявате безстрашен минимален домашен любимец, като правите малки скокове към точката на спиране чрез точно приземяване на всеки етап.

Звучи елементарно, но това създаващо навик предизвикателство не е подходящо за всеки! Поемете си пълно дъх, не губете нервите си и полагайте честни усилия, за да стигнете до възможно най-високия резултат, да изживеете интересна среща, да отворите много нови герои и да си прекарате страхотно с най-сладкото малки създания!