Goober Royale


Goober Royale е бойна кралска игра, която предлага както производителност, така и групова интерактивност. В тази натисната игра за активност вие можете да играете като малък бугер с реактивен ранец и ракетна установка. Можете да вземете удар в режим на игра с имперска битка, където трябва да се биете срещу всеки от различните Goobers, за да спечелите, или да си сътрудничите с до 3 от вашите другари, за да триумфирате над другите. Използвайте широк набор от оръжия, например ядрени бомби и снаряди, за да се биете срещу враговете си. Както и да е, бихте ли могли в даден момент да излезете пред останалите в това сериозно съперничество?

Goober Royale е мултиплейър кръг от битки и издръжливост, в който играчите ще контролират малки герои, наречени Goobers с единствената цел да се превърнат в последния останал човек от 16-те играчи, които ще участват в това вълнуващо изживяване.

Състезавайте се сами за издръжливост или в групи, оформяйки събирания от 4 героя и участвайте в широк асортимент от оръжия, за да се предпазите, например ракети, които от време на време ще се зареждат отново, и купища екстри като мини, циклони и остри прониквания. Използвайте предимствата си, като работите върху прозренията на вашата игра, изследвайте без усилие чрез безграничния наръчник, развивайте допълнително своите бойни способности, променяйте външния вид на личността си и се опитвайте да бъдете най-добрият, биейки се срещу 100 различни противника, за да стигнете до най-високата точка в списъка със състезатели.

Goober Royale е изпълнена с активност мултиплейър бойна кралска игра, в която играчите контролират герои, известни като „goobers“. Всеки мач подчертава до 16 играчи, които се бият с водач, решен да бъде единственият оцелял. Играчите могат да се състезават самостоятелно или в групи от четирима.

В играта всеки Booger е снабден с различни оръжия, включително основна ракета, която се презарежда от време на време и допълнителни екстри като мини, туистери, тренировки, оттам нататък небето е границата. Реактивен ранец позволява на Goobers да изследва бързо ръководството, да има достъп до високи региони и да изпраща шокови атаки на съперници.

Играчите си набавят златни монети, като завършват игри и мисии, които могат да бъдат използвани за подобряване на капацитета на техния Booger или за закупуване на възстановяващи неща, които добавят интересен ефект към външния вид на тяхната личност. Освен това рамката за позициониране в интернет показва най-добрите 100 играчи универсално и локално, добавяйки надмощие към играта.