Scooby-Doo: Mystery Escape


Присъединете се към най-популярните анализатори през цялото съществуване на телевизията в друго изживяване, пълно с фантоми в играта Scooby Doo! Тайно бягство! Бихте ли в даден момент могли да помогнете на Шаги и Скуби да се справят с широк набор от главоблъсканици и гатанки, за да спасят живота си и да се справят с тайната в стените на този отвратителен дворец?

Наблюдавайте внимателно текущите си обстоятелства и задействайте превключватели, за да преместите етапите или да скриете остри шипове, подложете пода с контейнери за боклук срещу потенциални падания и хванете злодея, който ви търси към финала на всяко ниво благодарение на вашата пъргавина и вашата изключителна изобретателност.

Хелоуин наближава и сега е подходящият момент да се подготвим за най-мистериозната вечер в годината. По този повод се случват най-фантастичните неща, за които няма голяма причина. Те изразяват, че на Хелоуин границите между вселените на живите и мъртвите се заличават и коварни духове криволичат на планетата. Звучи изключително ужасно и същевременно изключително очарователно, не бихте ли казали? Нещо повече, в Деня на всички светии, групата Скуби Ду получава нов случай и вдига шум из града.

В играта Scooby Doo Secret Departure вие ще помогнете на двама малки изоставили се Скуби и Шаги да се измъкнат от призрачен дворец. Там се заселил страшен звяр, който стряска цялата местност. Ужасен гръм и смразяващ вик идват от тази точка последователно. За да убиете звяра, трябва да преминете през десет нива. Огромната къща е пълна с капани и фантоми, които от време на време ще стреснат нашите хора. Трябва обаче да покажете сила и ударно да продължите напред. Справете се с всички загадки на призрачното място и разобличете звяра.