Zooplop


Zooplop е очарователна комбинирана пъзел игра, в която същества падат стряскащо! Наистина искате да ги сглобите старателно, така че да се слеят в по-големи! Мишка в допълнение към мишката ще се трансформира в жълто пиле, а пилетата могат да разширяват раци! Продължете да ги консолидирате, докато стигнете до окончателната цел: превъзходният кит! Колко големи бихте могли да ги направите във всеки момент? Бихте ли могли по всяко време да стигнете до огромния кит?

За да преместите съществата, щракнете с левия бутон и задръжте мишката, след което в този момент я изпразнете, за да ги пуснете. От друга страна, можете да използвате клавишите A/D или левия и десния ключ, за да преместите съществата, и клавиша S или клавиша надолу, за да ги пуснете.

Имате ли поне някаква представа кое е най-голямото същество на нашата планета? Очевидно това е кит, който вие и аз ще се опитаме да направим в друга гатанка според нашето собствено развитие, което по същество не е съвсем същото като възприеманата от света мисъл относно началото на всяко отделно живо същество. Просто така се случва, можете да направите кит, като консолидирате различни същества и кои от тях ще разберем по време на играта!