Crush Ball Kingdom Fall


Вашите военни атакуват прилежащото царство на Crush Ball Kingdom Fall. Трябва да хванете различни градски зони, заобиколени от високи разделители. За да влязат военните ви в града, трябва да ги унищожите всички. За това ще използвате оръжие. Ще бъде обвинен в уникални центрове. Докосването върху него ще повдигне пробег. С негово съдействие вие ​​определяте посоката на изстрела и го правите. Заряд, ударил мястото, от което се нуждаете, ще унищожи разделителя и ще получите фокуси за него.

Може ли спокойно да се каже, че сте готови да убиете няколко владетели?

Побързайте през градския разделител и направете точка, за да ударите всичко по пътя към владетеля! Избягвайте бързо и вкарайте колкото се може повече фокуси!

Бъдете внимателни с извитата улица и освен това направете точка, за да смачкате всички по пътя към седалката и да свалите владетеля.

Ще бъде толкова много забавно!

Пригответе се да сложите край на съществуванията на някои злонамерени господари! Разходете се по разделителите на огромни архаични градски общности от едната страна до другата, докато избягвате пречките по пътя си, блъскате предмети и се опитвате да ударите всички, които ви пресичат пътя. Опитайте се да не бързате в празнотата във вашата необикновена надпревара с максимална скорост и намерете краля, който да го накара да се откачи от мястото си. Вярно ли е, че сте подготвени да изживеете това интересно преживяване? Отворете широка гама от забележителни и преработени топки, за да оживите неприятното си задание за заличаване на всичко и да вкарате колкото се може повече фокуси, за да стигнете до триумф. Приятни моменти!

Забъркайте се с тази нова игра, начинание, натоварено с спокойни забавления! Можете да играете Kingdom Fall - Crush Ball напълно безплатно, контролирайте кръг, така че той да постигне целта си с най-добрия резултат.

Realm Fall е най-поразителната луда 3D игра за засенчване на скуош. Изпратете 3D топката и разбийте всичко по пътя си и убийте враговете си и не падайте от краищата. Придобийте монети, за да отворите нова топка, за да убиете всеки един от лордовете.

Станете необикновеното отглеждане на поле, което трябва да поеме контрола над царството, в уеб играта Crush Ball Kingdom Fall За да стигнете до въоръжената сила на врага, трябва да победите изключително здравите и стабилни разделители, които обхващат вашите противници. За да преминете през разделителите, използвайте изключително огнестрелно оръжие с невероятни черупки.