Stick Merge


Stick Merge е лесна дейност и консолидираща игра, направена от TinyDobbins. Вашата цел е да се присъедините към различни видове оръжия, за да направите още по-впечатляващи огнестрелни оръжия и накрая да ги използвате върху движещите се фигури в стрелбището. Настройте запасите си от боеприпаси, ремонтирайте пистолета си, проучете всички катализатори и станете най-добрият стрелец наоколо. Колко невероятно бихте могли да влезете в Stick Merge? Придържайте се, за да откриете!

Бихте ли могли да изискате дължимото в Stick Merge след влизането в антагонистичен климат, атакуван от опасно множество стикери? Това е идеална възможност да убиете по сърце индивидуално много екипирани врагове, готови да сложат край на живота ви, прикрити зад блокади и дебели значителни разделители!

За да направите това, използвайте малко пистолет, фокусирайте се, стреляйте смело и донесете пари в брой за всяко убийство. Когато натрупате достатъчно монети, можете да ги поставите в нови огнестрелни оръжия и да ги консолидирате две по две, докато получите най-впечатляващите оръжия, които можете да си представите. Настройте запасите си от боеприпаси, проучете всички достъпни за вас катализатори, за да улесните централната си цел и да се превърнете в най-добрия стрелец наоколо, открийте кой е надзорник наблизо и демонстрирайте, че имате най-добрата точка и рефлекси на планетата!

Всеки експерт стрелецът копнее за най-доброто оръжие, което ще служи надеждно, без да пада равномерно и да бъде достатъчно консервативен. Легендата на играта Stick consolidate получава всяка възможност да получите най-доброто, но първо трябва да придобиете прозрение и да стреляте от различни видове малки оръжия, започвайки с най-грубия пистолет. Като начало направете малко снимки на целите. Достатъчно е да насочите прицела и пистолетът ще стреля естествено и освен това ще презареди. освен това, като цели ще имате еквивалентните филми за действие на стик. За да вземете друго оръжие, присъединете се към два неразличими модела на уникално поле, докато не получите супер автомат в комбинация Stick.