Rally Point 2


Опитът с Rally Point продължава с втората част от поредицата! Тази част ще ви донесе отличителни модели превозни средства, с които е по-бързо и трудно да се справите. Играта се състои от шест състезателни писти и шест превозни средства. Три от превозните средства и три от пистите ще бъдат закрепени с болтове към началото на играта. Трябва да се състезавате и да отваряте нови писти, като пречупвате историята. Хечбек превозните средства са по-лесни за употреба, но тези превозни средства са по-бавни от автомобилните превозни средства, а автомобилните превозни средства са бързи и донякъде трудни за справяне. В случай, че трябва да счупите рекорда по време на състезанията, трябва да използвате повече NOS, но бъдете предпазливи и не детонирайте двигателя си, като държите NOS повече от необходимото.

Във второто отделяне на тази невероятна 3D игра можете да оцените необикновено състезание за монтаж. Има многобройни писти и превозни средства, които непрекъснато ще се отварят за вас. Както най-вероятно знаете, това е състезание за сглобяване, в което ще бъдете далеч от всички останали на пистата и трябва да имате най-доброто време.

Rally Point 2 е епична 3D сглобяема и плаваща игра. Отворете нови писти и превозни средства, но се уверете, че не прегрявате мотора си!

Във второто парче от играта Rally Point 2 ще продължите да участвате в съперничество, което се случва в различни части на света. Към началото на играта трябва да изберете автомобила си от възможностите за избор, които да погледнете. Той ще има определени специализирани качества. От този момент нататък ще стигнете до началната линия. На табелата, натискайки педала за газ, ще се изкачите по улицата, малко по малко, ще продължите напред. Трябва ловко да управлявате превозното средство, за да премине през множество остри завои, ако при преминаване има препятствия, можете да ги заобиколите. В случай, че има трамплин по начина, можете да направите скок. По време на него ще изиграете някакъв каскадьор, който ще бъде оценен от определен брой фокуси.