Royal Vegas Solitaire


Пропускате ли да получите такса от приличен кръг от карти? Това е идеалната възможност да се изправите срещу себе си в интригуваща и отличителна игра на пасианс, където трябва да се опитате да изработите стъпаловидни табуретки от сенки, сетове, тризнаци и специални комбинации от карти, за да разширите резултата си на дъска с 25 отвора. Тази вълнуваща игра се присъединява към всяко едно от полезните неща на покера с индивидуалния тест за завладяване на пасианс! Можете да обедините карти на равнина, в посока нагоре или дори от ъгъл до ъгъл, за да получите по-висок резултат. Опитайте се да отстраните картите, показани в лявата половина на игралната дъска, след като се покажат на тестето, за да получите джокер карта, за да изградите без усилие фокусите си - прекарайте си чудесно и оценявайте тестването на мозъка и умствените си способности!

Изненадващ пасианс ви очаква в по-малката от очакваното игра Royal Vegas Solitaire. Това е уникална комбинация от пасианс и покер. Трябва да разпръснете карти върху огромно поле с карти, за да събирате миксове от покера. Смесовете могат да се събират на равнина, в посока нагоре и в двата диагонала. Припомнете си правилата на покера, преди да започнете да играете.

Всяко едно от приключенията на най-известния град на Невада е за вас! Това е идеална възможност да влезете в пасианс Royal Vegas!

Никога не сте играли онлайн пасианс, подобен на този! Разберете колко бързо можете да направите покер ръце, докато изтегляте карти от тестето. Бихте ли могли да получите пълна зала? Ами флъш?

Regal Vegas Solitaire е забавна уеб базирана игра, която обединява трудностите на пасианса с пламъка на покера. Опитът за оформяне дава от картите и запълва незапълнените места на дъската.