Mouth Shift 3D


Следването на асортимент от диети накара шампиона на играта Mouth Shift 3D да се развихри. Тя беше изгоряла от ограничаване на храната, отказвайки на своите създания от различни лакомства като понички, бургери, сладки напитки, пържени картофи и други забранени удоволствия. Ще помогнете на жадна жена да набере широка гама от храна от добри начини. Въпреки това, за да стигнете до крайната цел и да преминете на друго ниво, трябва да преминете през всяка една от препятствията. За да направите това, отворената уста трябва да бъде обезобразена според препятствията, след това в този момент да се простира встрани, след това, в тази точка, да се ограничи. Забърквате се с Mouth Shift 3D, това е наистина забавно.

Играйте с тази нова игра Mouth Shift 3D това е увлекателна и изключително забавна 3D игра, която трябва да контролирате личността си, за да ядете различни видове храна в тази игра.

Плъзнете по екрана, за да промените състоянието на устата му и да избегнете пречките по пътя едновременно. Не е трудно да се работи, просто се отпуснете и се отпуснете в тази забавна минимална игра с прекрасни илюстрации. Усетете броя на нивата, които можете да преминете, участвайте в нашата нова игра Mouth Shift 3D.

Трябва да разберем колко сте разтегливи в Mouth Shift 3D! Тази игра ви отвежда на изключително интригуваща екскурзия, където ще срещнете няколко неща, които не можете да разберете в нито един момент, като се вземат предвид всички неща! Безопасно ли е да се каже, че сте подготвени за изумително интересна интерактивност?

В тази сценична игра ще видите вашата личност да лежи, докато в същото време гледате надолу по сцената. Тя има колосална уста, която може любопитно да се движи по всеки един от начините. Решаващият в каква посока ще се движи устата й очевидно сте вие. През сцената ще се движите по асортимент от храна, която тя трябва да яде. Част от тези източници на храна са върхове от понички, а някои от тях са широки пайове на земята. Това, което трябва да направите, е да преместите устата й, потенциална печалба или настрани, за да й позволите да побере цялата храна, която ще види на сцената. По този начин, сега се пригответе да раздвижите устата си и да напълните корема си с цялата райска храна, която ще види на всеки един от етапите.