Athletics Hero


Athletics Hero е изключително спортно събитие с отклик, в което трябва да покажете способностите си в различни контроли. Тази страхотна безплатна уеб базирана игра ще ви преведе през някои олимпийски контроли, за да спечелите златната украса във всеки един от тях. Играйте работата на този талантлив състезател и се опитайте да се превърнете в най-добрия герой.

Започнете с основно състезание на 100 метра и се опитайте да оставите широк кръг от различни претенденти, за да спечелите златната украса. Когато сте подготвени за следния контрол, трябва да хвърлите дубликата извън това, което мнозина биха сметнали за възможно. След това в този момент продължете с тройната дължина на скока. Изберете вашия герой и започнете да набавяте монети, за да го преработите, колкото можете. Приятно прекарване на тази безплатна интернет игра Athletics Hero!

Athletics Hero е спортно събитие, създадено от b10b Games. Интересувате се от летните игри. Изберете своя герой и се опитайте да спечелите няколко награди! Присъединете се към опозицията в бягане на 100 метра, хвърляне на копие и това е само началото. Бихте ли успели да спечелите златни декорации във всяка класификация?