Classic Klondike Solitaire Card Game


Подмладихме всичко, което обичате, за примерния пасианс клондайк. Винаги, когато полудявате от умора в самолет или във влак, седнали плътно на опашка или за уговорка - направете си почивка със Solitaire Klondike. Играйте спокойни пасианси, за да събудите мозъка си в началото на деня или да изчистите психиката си, преди да ударите чувала.

Вярно ли е, че сте готови да предизвикате себе си и да станете ас Клондайк? Не се опитвайте да правите образцов пасианс Клондайк за нищо!

За да разберете сделката за пасианс Клондайк, трябва да преместите всички карти с 4 костюма: сърца, пики, бижута, кръстове, до Фондациите, като ги подреждате по костюми от асове до крал. Например, A, 2, 3 и т.н. Картите също могат да се преместват между колони, можете да подредите тестето в искането за гмуркане и да превключвате напред-назад между червените и тъмните костюми. Само крал може да бъде поставен в безплатната колона. Купчина карти може да бъде преместена, като изтеглите целия стек към следващия раздел.

Пасианс Клондайк е пристрастяваща игра от асортимента на пасиансите. Това е като такива настолни пасианси като Cube, Tri Peaks (иначе наричани Three Peaks, TriPeaks или Triple Peaks), Golf, Pyramid и Yukon. Въпреки начина, по който клондайкът е остаряла игра, той е идеален за всички с толерантност и решителност.