Troll Toilet Quest 2


Troll Toilet Quest се завръща за кратко, значително по-странна част от поредицата! Измислете как да свирите на орган за пердах, да танцувате брейкданс за определени мухи или да станете космически изследовател - това множество начинания и много други се задържат в тази хумористична игра за посочване и щракване. Определено можете да се отпуснете в случай, че се забавите, можете постоянно да докосвате бутона за улика за помощ! Подгответе се за повече забавление, базирано на пръдня!

Нито един самотен ден с тролфейса не може да мине ненатрапчиво и спокойно! Тези хора имат характерна способност да създават проблеми и нередовни обстоятелства. Този път не беше специален случай. В играта „Troll Toilet Quest“ ще трябва да помогнете на нещастния човек да стигне до тоалетната, преди нещастният младеж да си е одрал дънките! Ценената тоалетна е изключително близо, но трябва да преминете през курс по пречки, за да се опитате да не се унижавате. В такива минути нашият дивак ще се нуждае от вашата помощ.

Хуморът и обосновката се превърнаха в основните части на друго забавно преживяване в царството на trollface, в което всичко, което се случва на екраните ви, зависи от вашите дейности. Нещо повече, тук ще се появят един тон, както и огромен брой герои, познати ви от различни игри, ще се присъединят към играта, за да се превърнат в една цялостна задача!