Forge of Empires


Forge of Empires е епична онлайн методическа игра. Произведете своето развитие и напредък от каменната ера до наши дни. Тази игра е за хората, които обичат да намират нови региони, да развиват царство и да управляват като всемогъщ вожд, докато вековете обикалят.

Производството на Empires е без съмнение едно от най-добрите заглавия на програмни техники, достъпни и отдавна. В момента играта подчертава 18 уникални епохи, включително камък, средновековие, колониално, индустриално и модерно, за да даде някои примери. Всяка възраст дава различни постижения и нови структури.

Интерактивността се свързва с и можете да произведете града си, както сметнете за добре. Започнете от каменната ера и напредвайте през значителни периоди от набора от преживявания на човечеството. През всяка възраст трябва да разглеждате продукти и да обменяте; вие също трябва да конструирате област по област, която да се развива от каменната ера.

Има няколко перспективи за тази игра, които трябва да се разгледат - изграждане на структури, изследване на нови иновации и борба с противниците. Във вашия град можете да изградите различни структури, например къщи, военни лагери и структури за проверка. С напредването на играта можете по същия начин да произвеждате световни чудеса като Колизеума.

Вие също трябва да доставяте доставки за измисляне на стоки. След това тези стоки ще могат да се обменят с различни налични играчи. За да търгувате стоки със съседите си, имате малко свобода - позволява ви да разследвате различни постижения по-бързо. Разменяйки накрая методи, можете да преминете към нови епохи с по-бързи темпове. Изисква известна инвестиция, а активите ви са ограничени, така че се придържайте внимателно към решенията си, за да разширите технологичното си дърво.

Проучването на нови иновации ви позволява да изградите своя град и да се развивате. Трябва да използвате продуктови фокуси, за да закупите тези актуализации като колелото, ковачеството и образованието. Последната част от тази структурна игра е създаването на вашата армия. Тренирайте различни единици като копиеносци и конна сила и ги използвайте, за да побеждавате региони и да държите контрола.

Самата рамка за борба е страхотна, тъй като можете да изберете с кои единици да се биете и трябва да ги преместите над предната линия. Използвайте разпространението на територия за допълнителна сигурност. Тъй като военните ви се оказват твърди, можете да атакувате региони и техните награди. Контролът на регионите е основен, тъй като ви дава подкрепа за активи и може да помогне за по-нататъшното ви царство.