Soccer Random


Футболът е тук с неговия като цяло интересен и нередовен начин. Във футболната случайна игра се опитайте да постигнете цел, като използвате само един ключ с различни разновидности един от друг! Понякога ще играете на охладено игрище или ще играете на морски бряг. Целта на играта е да вкарате пет гола и да доминирате в мача, дори топките, играчите или линията на вратата се променят! Можете да играете Soccer Random игра срещу CPU или срещу спътник в режим на игра за 2 играчи! Оставете футбола да се координира със старта.

Проведено от Football Physics, Soccer Random е игра за футбол с 2 играча с неправилни компоненти във всеки кръг.

Готин и забавен пикселизиран футболен мач, базиран на физика, където контролирате двама футболисти в основна интерактивност с един бутон.

Героите и полетата се произвеждат случайно след всяка цел.

Опитайте се да вкарате бързо пет цели.

От време на време ще играете на охладено игрище или ще играете на морски бряг.

Предизвикайте придружител на мач в близкия режим за 2 играчи.

Контролирайте своите надарени играчи и се опитайте да вкарате 5 гола в обратната цел, независимо от всичко! С напредването на играта сцената ще се превърне в алтернативен климат, океан, планина, град или прекрасен затъмнен ден. Покажете поразителните си рефлекси, осигурете целта си и нека играта започне.

Във Soccer Random се пригответе да продължите с лудо футболно изживяване, без да излизате навън! Можете да играете тази игра срещу най -близкия си спътник и да видите кой е по -добър в тази игра! Можете да участвате във всеки сезон по време на тази игра в светлината на факта, че климатът ще се променя след всяка цел. За да имаме малко качествено време, трябва да започнем играта!

Може би си мислите, че футболът е сложна игра, но е толкова фалшива! С тази мултиплейър игра можете да тренирате или срещу CPU, или срещу компаньон, който изберете. Трябва просто да докоснете екрана или да натиснете болта нагоре, за да отскочите и да ударите топката. Внимавайте къде насочвате удара си и полагайте усилия да не поставите цел в линията на вашите собствени цели. Няма да местите героите наоколо. По този начин се опитайте да направите прилична техника, тъй като когато скачате, героите ви ще се преместят на тази страна. Който постигне 5 цели, взема кръга, но можете да рестартирате играта и да играете толкова дълго, колкото ви е необходимо. С всяка цел сезоните, обстановката, топките и линията на целите се развиват. В този смисъл можете да оцените играта в широк спектър от условия. Не забравяйте, че всяка настройка може да има свои собствени трудности, като например плъзгане по снега в по -студеното време на годината. В случай, че сте подготвени сега, започнете играта и изритайте няколко топки!