Euro Penalty Cup 2021


Euro Penalty Cup 2021 е страхотен мач за футболно наказание, за да се състезавате в европейска титла с вашата публична група номер едно. Влезте в групата на Германия, Хърватия, Португалия или която и да е държава, която харесвате, и започнете да играете като стрелци и освен това като вратар, който да доведе вашата група до триумфа.

Притискащият фактор за ритане на наказание може да бъде почти толкова висок, колкото този, който вратарят чувства в противоположната страна на топката. В тази невероятна игра със свободен удар на Silvergames.com ще намерите възможността да играете като двамата. Задайте идеалния лагер и силата на удара или скока на вратаря. Забавлявайте се с тази безплатна интернет игра Euro Penalty Cup 2021.

Опит за спечелване на Наказателната купа в това ново спортно събитие за наказание през 2021 г. Опитайте се да постигнете по-голям брой цели от противника си, за да пътувате през състезанието. Ритайте цели, в този момент блокирайте опитите на съперниците си в тази забавна интернет игра!