Garden Tales


Добре дошли в детската стая! Garden Tales е игра с мач-3, в която свързвате поне три естествени продукта, за да ги изчистите. Можете също така да използвате промотори като джудже въздействие, за да се освободите огромни количества от листни храни в един небесен взрив. Купете повече поддръжници, като донесете пари в брой. Бихте ли успели да преодолеете градинските приказки?

Търгувайте положението на листните храни, за да коригирате три линии. В момента, в който ефективно сте коригирали подобен вид естествен продукт, те ще се появят, давайки място на повече градински растения да се срутят. Можете да използвате промоутъри, за да изчистите огромни суми. Тези изключителни награди са ценни, когато сте заседнали. Вземете ги със златните монети, които купувате.

Тук имаме примерна игра -гатанка, в която ще се опитвате да свържете координацията с видове органични продукти. Свържете нещо като три вида органични продукти от кварталната градина, за да си набавите наистина необходими фокуси. Вместо да щраквате, без да подозирате, трябва да помислите няколко оборота предварително, тъй като имате предварително определен брой завои. Играта ви предлага красив дизайн и има много нива на достъп, така че няма да се изтощите. Освен това играта е допълнително достъпна на мобилни телефони, така че можете да я играете на всяко място, което искате. Приятно прекарване!

Царството на джуджетата ще отвори за вас основната врата в играта Garden Tales! Малките човечета не просто се ровят в пещерите, изваждайки съкровища, те също са надарени озеленители и разсадници. Просто вижте каква разкошна реколта от горски плодове и органични продукти са измислили как да запълнят малки региони в подножието на планината. Има толкова безброй натурални продукти, че без външната помощ на джуджетата не могат да се адаптират към асортимента си. Разгледайте ги и вземете ярка и ободряваща загадка за прекрасен престой. Събирайте покани за биологични продукти в колони от поне три неразличими, за да свършат работата на нивото, те са разположени на най -горната част.