Urban Stack


Urban Stack е лесна игра за изграждане на свой собствен фантастичен град! Конструирайте многобройни страхотни дизайни като основни като подреждане на блокове.

Никога не е било по-лесно да построите свой собствен фантастичен град! Изграждането на множество превъзходни дизайни в нашата удивителна игра Urban Stack е по същество толкова просто, колкото и подреждането на блокове. Пуснете всеки градивен блок изцяло един върху друг, за да конструирате и завършите дизайна. Както и да е, внимавайте! Един истински лъчезарен град изисква както толерантност, така и опит. Имате ли нещата?

Изградете прекрасни градски зони с помощта на вашите неподражаеми способности за подреждане с Urban Stack! Поставете подовете внимателно, пуснете покрива и отворете друга структура за вашия фантастичен град! Планирайте внимателно всяка част от вашия град, дайте кухни за хляб, пищни кафенета и стари светилища на жителите си и кажете на света най-добрия начин да построите рая на планетата!

Като собственик на прекрасна земя край океана, от вас зависи да построите град и да го издигнете! Можете да започнете с основните нужди на вашите роднини и да добавите още администрации и социални служби с времето. Вашите структурни способности са особено необходими в частта за разработка. Сглобете конструкцията си етаж по етаж и се опитайте да запазите конструкцията в едно цяло. Опитайте се да не оставяте парчетата да отидат твърде далеч, или вашата структура ще се самоунищожи. Опитайте се да достигнете до обективната скорост, като поставите фигурите с практически нулево отклонение и отворете нови дизайни. Следвайте броя жители, които имате на екрана на града, завършете постиженията и гарантирайте наградите си, за да добавите подреждане към вашите имоти. Върнете се към старите си структури, за да промените техните тарифи и приветствайте повече хора да живеят във вашия град. Трябва да разберем колко сте страхотни с развитието!