Airplane Missile Escape


Airplane Missile Escape е аркадна игра за летене на самолет и стоене далеч от ракетите. Съберете малко пари и подобрител, докато летите. Използвайте парите, за да закупите нови и всички по-забележителни самолети, за да направите бягството си много по-лесно.

Може ли да се каже, че сте готови да издържите въздушна атака в играта Airplane Missile Escape? Вие сте невероятен пилот, готов на всичко, докато се впускате в битка и летите над огромното море, опитвайки се да унищожите враговете си, но бъдете внимателни! Те няма да ви улеснят.

Ракетите ще ви преследват от кратко разстояние, готови да се свържат с вас и да ви пръснат на парчета, така че трябва да сте особено способни, бързи и разумни, ако приемете, че вярвате, че рисковите ракети трябва да взривят другаде, изоставяйки риска. Пригответе се да си прекарате добре и да спечелите триумфа в този свиреп конфликт.

Пилотирайте самолет, където искате да издържите всяка една приближаваща се ракета.

Накарайте ракетите да се разбият, за да ги унищожат.

Вие сте пилот на самолет за наблюдение, който отиде зад ръба, за да направи снимки на тактическите офиси на врага. Връщайки се от наблюдение, изпитахте остра критика от вражеските рамки за защита на въздуха. В момента в играта Airplane Missile Escape трябва да премахнете автомобила си от обстрела. Пред вас на екрана ще видите вашия самолет да лети с определена скорост. Враждебни ракети ще летят в него. С бутоните за управление ще контролирате дейностите на вашия самолет. Трябва ловко да се движите във въздуха, за да се държите далеч от търсенето на ракети. Всъщност ще искате да стреляте по тях от оръжия, монтирани на самолета. Като стреляте прецизно, вие ще унищожите противникови ракети и ще получите фокуси за него.