Rabbit Punch


Зайците, които от нищото се измъкват и избягват от масите в карнавали, в момента са тук с играта "Заешки удар". Можете да играете играта единично или срещу вашия спътник. Вероятно ще хванете зайчетата, когато получат нашите от капачките в играта „Заешки удар“. Във всеки случай трябва да внимавате, че понякога тези палави зайчета могат да изпратят изпълнителя от отварянето на капачката! Човекът, който има бързи рефлекси, доминира в играта. Най-добър късмет!

Проверете скоростта на вашия отговор в уеб играта Rabbit Punch. Трябва да ударите заека, който излиза от шапката на артиста. Нещо повече, трябва да го направите по-бързо от вашия противник. Проблемът на играта е, че вместо заек, самият изпълнител може да се появи от капачката и е напълно забранено да биете артиста.

На базара особено предпочитаме да гледаме различни количества изпълнители. Изключително енергизиращо е да се вгледате в каскадите им. невалиден Особено постоянно ни привличаше концентрацията с възникващата заешка камера. невалиден И представете си сценарий, в който ви предложиха малко интересно предизвикателство, свързано със заек и стая. Днес в играта Rabbit Punch вие и аз ще участваме в особено забавна игра.Преди това ще бъдете забележими ръце с ръкавица и между тях ще стои камера. От него периодично ще има зайци и трябва да ги биете с ръкавица. Постъпвайки като такъв, трябва да направите това по-бързо от вашия противник. За това ще ви бъдат дадени фокуси, но поръчката е объркана от начина, по който фигурата на артиста също може да наблюдава от залата и при изключения шанс да го ударите ще получите наказателна точка. Можете да играете тази игра както сами, така и с някой от вашите спътници.