Stick War Adventure


Stick War Adventure е активна игра за битка с agaiast, вашия противник. Съберете падащите неща и златото, докато побеждавате противниците си, и ги използвайте, за да преработите личността си, за да го направите значително по-заземен.

Потопете се в несравнимо преживяване благодарение на безстрашен и подготвен стикмен в играта Stick War Adventure, където трябва да съберете смелост и да събирате неща по пътя, докато се изправяте срещу наводнения от много силни животни палачи.

Забележете предната линия и се движете бързо, докато изпращате широк спектър от силни атаки, като същевременно се защитавате с мощната си защита. Напред без страх, докато минавате през мистериозни входове, които ви позволяват да стигнете до други тайни места в мистичната горска земя. Можете ли да издържите многото надзиратели, готови да сложат край на живота ви?

Най-скъпият герой Стикман не стои настрана и днес в играта Stick War Adventure той влезе в конфликт. Както обикновено, един срещу целия свят. Щастлив съм, че този път той е в пълно бойно снаряжение. Той е опасен и не само в светлината на факта, че е екипиран, той разполага с различни необикновени атаки за по-късно, които ще удивят врага. Врагът става все по-заземен с всяко ново ниво, така че не забравяйте да актуализирате легендата след всяко ниво, увеличавайте неговата солидарност и уникални бойни способности, тъй като ще се изправите срещу мениджъри пред вас. Направете няколко лакомства за тях. Множество награди ще бъдат достъпни от сега на основното ниво, останалите ще бъдат отворени, докато се придвижвате към триумф в играта Stick War Adventure.