3D Bowling


3D Bowling е окончателно боулинг изживяване! Тренирайте способностите си в това пристрастяващо 3D спортно събитие и натиснете всички щифтове, за да спечелите. Играйте самостоятелно, срещу спътник на подобна притурка или предизвикайте компютъра в 3 режима на проблеми, за да откриете кой е героят на боулинг алеята!

Контролите са наистина прости: основно хвърляте топката, плъзгате, за да добавите обрат и се опитвате да вкарате колкото можете повече удари!

Това е страхотният най-разумен мач за 3D боулинг на телефоните с Android. Това е самотният мач за боулинг, който напълно приема умопомрачителния 3D двигател и въздействия на физиката.

3D боулингът е пристрастяващ мач за боулинг в 3D за двама играчи, който можете да играете в мрежата и безплатно. Обуйте обувките си за боулинг и се подгответе за страхотен мултиплейър мач за 3D боулинг, представен от Silvergames.com. Завъртете топката като истинска звезда и издухайте тези щифтове, за да вкарате един удар след друг. Просто плъзнете топката за боулинг по правилния начин и се опитайте да й предложите малко огъване за идеален шанс.

Можете да играете тази 3D игра срещу процесора, като зададете предпочитаното ниво на проблем или срещу най-добрия си приятел на подобен компютър. Или отново, може би трябва да репетирате малко в единичен режим, за да издигнете способностите си на по-високо ниво. Знаете насоките, така че хвърлете се изцяло в теста и покажете на всеки човек, който си представя, че може да ви победи, какво можете да направите! Оценявам играта на 3D боулинг!