Starblast.io


StarBlast е забавен мултиплейър аркаден стрелец, разположен в космоса. Копайте космически скали и се бийте с различни части в собствения си напълно обновяем космически кораб. Работете заедно с партньорите си, за да гарантирате триумф.

В StarBlast.io има невероятно ниво на инструктивни упражнения, което ще ви покаже всяка една от най -важните неща, от битката до копаенето на скали и ремонта на вашата лодка. Попълнете тази подготвителна област и сте готови да се биете в мрежата!

Огромна мултиплейър игра, която се случва в космоса. Пожънете диаманти, за да ремонтирате вашите данни, след което в този момент погледнете и заличете вражески космически кораби. Изкачете се в класацията, докато се опитвате да бъдете страхотната вселена.

В Starblast.io пространството е всичко освен спокойствие или вечна празнота. В това поле за игра на полето за игри се запълва като изключителна междугалактическа предна линия! Лазери, космически скали, външни лица, космически кораби и многобройни модерни акценти ви очакват в това онлайн мултиплейър изживяване. Включете предпазните мерки, тествайте лазерните си оръдия и оставете безграничното пространство да ви прегърне! Във вечната вселена на Starblast.io имате повече от една мотивация да се опитате да победите всичко!

Здравей администратор! В тази IO игра нашата основна точка е да изследваме изпитаното от риска пространство във вашия транспорт и да унищожим както различни играчи, така и космически скали. Убиването на различни играчи и заличаването на космически скали ще дадат перли. Бижутата са основните пари в света! Можете да ги използвате, за да препроектирате лодката си и да закупите помощни оръжия. Оборудван с тонове оръжие! В момента, когато вашият диамантен товар е запълнен, можете да ремонтирате лодката си до една от двете лодки от по -високо ниво. В момента има 7 нива с общо 32 достъпни лодки! Готови ли сте да се включите в дейността? Има 4 режима на игра, които можете да разгледате основното меню. Това са издръжливост, групов режим, мач на смъртта и натрапване. Издръжливостта (известна още като широко отворена) е свързана с копаене на космически скали за събиране на скъпоценни камъни. Използвайте скъпоценните камъни, за да актуализирате нивото на вашата лодка. Вашата окончателна цел в този режим на игра е да продължите, докато започне режимът на издръжливост и след това да станете самотният оцелял, за да гарантирате триумфа. Груповият режим е мястото, където можете да отидете заедно с една от трите групи. Опитвате се да работите с колегите си и да унищожите всички противникови космически станции. Deathmatch е мястото, където се опитвате да убиете колкото се може повече играчи, докато се опитвате да стоите далеч от огъня им. Режимът на атака е мястото, където си сътрудничите с различни играчи и се опитвате да се биете с тълпи от външни лица на NPC.

Експлодирайте обхващащи космически кораби в Starblast.io! Тази игра за мултиплейър дейност ви изпраща да се потопите в космическата система. За да продължите да летите, трябва да стреляте изцяло от близо до Космоса скали и ракети. Събирайте активи от взривове и не забравяйте да разгледате радара си!