Super Kid Perfect Jump


Това супер дете е заредено с енергия, за да предприеме скок, започвайки с едно място, след това на следващото. Независимо от това, проблемът е, че днес той е уморен да се грижи за бизнеса съвсем сам. Може ли да искате да го насочите към триумфални скокове още веднъж? Присъединете се към Super Kid Perfect Jump и бъдете настроени да го контролирате, когато той трябва да направи скок, започвайки с един етап, след това на следващия! Опитайте се да го накарате да скочи правилно във фокусната точка на следващия етап, за да вкара по-високи фокуси в тази игра с девствени опитности!

Вашият триумф ще разчита на това колко внимателно сте определили времето си за скок. Ще се измъкнете кратко и ще загубите живота си, ако не погрешно определите скока си. Колкото повече отивате, толкова по-висок резултат всъщност ще искате да направите в крайна сметка. Ще изритате кофата, независимо дали вашият герой прекоси сцената, забележима наоколо, или той открие, че има проблеми с пристигането на сцената. В момента, в който щракнете върху бутона за възпроизвеждане, на екрана ще се появи очарователното супер дете заедно с двата етапа.

Щракнете или докоснете екрана, за да го подготвите да скочи през висяща пръчка! Тази пръчка ще продължи да се движи отляво надясно и обратно. Щракнете или докоснете екрана, когато той дойде да се приближи до етапа, в който трябва да го скочите в тази HTML5 подскачаща игра! Можете да играете това страхотно предизвикателство за джъмпер на мобилни телефони, компютри, таблети и iPhone или iPad без изтегляне. Нашият безплатен сайт за интернет игри подчертава многобройни подсказващи игри, които могат да ви помогнат да останете дълго заети. Най-добър късмет!