Jacksmith


Jacksmith е игра за правене на дейности, в която играете като талантлив металообработчик, който прави огромен отрязък от оръжия за вашите смели шампиони. Създаването на оръжия е напълно ярка среща, в която можете да избирате своя минерал, да оформяте, омекотявате, изливате, изграждате и планирате оръжията си, от остриета и лъкове до болтове и томахавки. Във всеки случай, направата на идеалното оръжие изисква както експертиза, така и процедура и има няколко насоки, с които трябва да се съобразите, например да направите остро острие. Всеки път, когато сте направили най-доброто оръжие, сега е идеалното време да участвате в битки с вашата група от шампиони, събиране на плячка и наблюдение на оръжия, докато преследвате преодоляването на внушителния необикновен магьосник Дъдли.

Jacksmith е като другите игри на Flipline, като Dad's Cheeseria, но вие създавате оръжия за предстоящата битка, вместо да правите сандвичи! Започнете, като нарежете течната мед на остриета и ги начукайте, преди да ги завършите с дръжка, подходяща за ръцете на герой.

След всеки ден в модата, вашите воини ще се разхождат в битка срещу различни зверове и врагове, използвайки оръжията, които сте направили. Докато те са в болките на войната, плячката ще излети, за да гарантирате. Тези неща обикновено са диаманти, които да харчите в магазина, и ценни метали, с които да ги правите. Оръжията с по-високи резултати се представят по-добре в битка, което води до повече плячка, която можете да използвате във вашата станция за създаване на оръжия.

Отваряйте нови оръжия, за да работите с напредването на дните. Всяко ново нещо трябва да бъде разработено способно според спецификацията, независимо дали става дума за лъкове, томахавки, мечове или оръжия. Тези смели шампиони ще изискват все по-забележителни оръжия с напредването на дните. Използването на по-добри метали води до по-здрава форма.

Можете да посетите хип щраус на име Гандърс в неговия малък бойен магазин, за да закупите различни преработки на металите, които създавате, използвайки вашите бижута. Това е невероятно място да пръснете малко пари след много време, прекарано в рязане и набождане на чудовища! Тук ще намерите различни дръжки и други външно удовлетворяващи неща, които дават допълнителни предимства, когато се използват.

Всеки път, когато станете невероятни в Jacksmith, вижте част от другите ни готини игри за създаване! Добре познатите игри в тази класификация включват Grindcraft и Mr Mine. Можете също така да участвате в игрите на татко, набор от забавни готварски заглавия от Flipline.