Funny Pet Haircut


Funny Pet Haircut е забавна игра за отдих, създадена от Go Panda Games. Бъдете собственик на вашия собствен салон за домашни любимци и човек на часа всеки един от очарователните клиенти, докато те бъдат чисти като свирка и очарователни! Те ще отидат във вашия магазин в хаотично състояние, така че направете точка да ги измиете и изсушите, преди да продължите с придаването им на нов външен вид от пластмасата. Четкайте ги, дезинсектирайте ги, измийте ги и ги почистете, преди да смените оцветяването, подстригването, грима и екстрите. Чувствайте се свободни да проверите Смешна прическа за домашни любимци

Всяка къща има асортимент от домашни любимци, които изискват определено внимание. Много собственици приветстват изключителни козметици за своите домашни любимци, които ги правят уникални прически. Днес във Funny Pet Haircut можете да се опитате да се заемете с тази работа. Преди вас на екрана ще видите конкретен домашен любимец, който е в стаята. Първоначално ще трябва да използвате извънредни намерения да измиете това същество и да изсушите руното му. След това, в този момент, използвайки инструментите на козметика, ще направите прическа и след това оформете руното в страхотна прическа.

Funny Pet Haircut е увлекателна игра за салони за домашни любимци. Заведете вашите неподредени домашни любимци, алпака и котки в салона за красота. Измийте и подсушете домашните си любимци, преди да им придадете нов външен вид, като промените тоновете им и им придадете примерен вид. Смърч, както и, и ги превърнете в а ла режим върхови постижения!

Представете си себе си като фризьор на същества. Днес котка и алпака са ви докарани, които се нуждаят от промяна. Първо измийте рунния клиент, след това в този момент го изчеткайте и направете екстравагантен стил на коса в уеб играта Funny Pet Haircut. Към финала на играта всъщност ще искате да изберете отлични тоалети за тези очарователни домашни любимци.