Recoil


Заедно с основния човек на новата интернет игра Recoil ще отидете да се биете със зверове. Пред вас на екрана ще видите вашата личност, която ще бъде в определена област с изключително силно оръжие в ръцете си. Вашият съперник ще бъде на определено разстояние. Трябва да се съсредоточите върху него, за да направите удар. Вашият изстрел, вдигащ шум из града, ще го взриви и заличи. Спомнете си, че огнестрелното оръжие има дръпване назад. Също така, след изстрела, вашата легенда ще бъде хвърлена обратно със сила. По този начин се уверете, че вашата легенда няма да рита кофата, когато се сблъскате с различни статии.

Recoil е силна игра с ярки пикселни илюстрации, в която трябва да приемете умствена сила и варварски да заличите рискована розова инфекция, която подкопава благосъстоянието на хората. Насочвайте и стреляйте смело, докато полагате честни усилия да контролирате законите на науката за материалите, както предпочитате. Пропускайте, каскадирайте и последователно сочете правилната посока!

Внимавай! Леко докосване до един от острите шипове на сцената може да ви доведе директно до смърт. Контролирайте внимателно развитието си и отворете оръжия от различни видове с различни характеристики като оръжия, пушки, пистолети, минипушки, лазерни лъчи, пушки, лъкове и болтове и други. Измислете как да ги използвате, като репетирате и не пропилявайте ударите си, довършете инфекцията и си изкарайте добре.

Recoil е сцена/активна игра от Мартин Магни. Играете като малък човек и с помощта на различни оръжия трябва да убиете ужасните розови инфекции! Не можете да се движите обаче, най-добрият ви начин да се движите е като използвате силата на оръжието си, за да се избутате! Внимавайте за шиповете, те бързо ще ви изхвърлят! Сътрудничете си с множество различни механици и изчистете пътя си през всяко ниво!