Conq.io


Conq.io е мултиплейър игра, в която трябва да победите света! Започвате с водач, пълен с малки царства и градове. Трябва да наблюдавате и нареждате на вашите градове и войски да поемат контрол над градовете на различни играчи. Победете цялото ръководство и печелите! Внимавайте обаче за запасите си от храна! Както е казал Наполеон: "Войната ходи по корем", така че липсата на храна означава, че вашите войници не могат да се бият. Поемането на контрол върху квадратите в ръководството и свързването им с вашите градове ще гарантира, че храната продължава да идва, така че опитайте се да поддържате вашето царство свързано. Вярно ли е, че сте достатъчно жизненоважен, за да спечелите в Conq.io?

Conq.io е високоскоростна мултиплейър методологична игра, в която трябва да изработите и да наредите на вашите военни да поемат контрол над цялото ръководство. Опитайте се да победите плочките и да набавите активи, за да можете да създадете по-здрави въоръжени сили и да ги подкрепяте по друг начин, те няма да минат! Победете и управлявайте в домейна.

Conq.io е мултиплейър триумфална игра, която ви провокира да управлявате света! Започнете в средата на ръководство, преливащо от малки царства и градове. Вашата задача е продуктивно да ръководите и насочвате своите градове и войски при превземането на градовете на други играчи. Триумфът се появява след преодоляване на цялото ръководство. Бдителността върху доставките на храна е от основно значение! Спомнете си, че недостатъчната храна изтощава вашите войници. Осигурете региони в ръководството, като ги свържете с вашите градове, за да гарантирате постоянен поток от храна и да поддържате свързано царство. Имате ли основната способност да печелите в Conq.io?