Vex 5


Vex 5 е петият етап от играта на Vex. Всяко ниво е лабиринт от диви джаджи и капани. Трябва да превъзмогнете тези клопки, за да стигнете до края. Предвиждайте може би най-трудните затруднения в тази пета порция.

За да завършите степен на Vex 5 метода, разберете как да признаете разочарованието. Тъй като ще бъдете отново и отново изпълнени с шипове и завъртащи режещи ръбове. Чрез това плашещо преживяване вие ​​подреждате някакъв начин да доминирате на нивото. В този момент сте преместени на следващото ниво, за да направите всичко още веднъж.

Във Vex има пример за начина, по който всичко работи. Прозорливо е да стоите настрана и да гледате. Отделете толкова време, колкото е необходимо и след това предприемете действията си през трудните проблеми.

Има 10 обичайни акта, които трябва да се преработят. Както си представяте, става по-сложно. Лабиринтът се оказва по-сложен и допълнително тества.

Стандартният режим на игра във Vex 5 подчертава 10 фази. Има обаче изцяло нов режим на игра.

Тестовата зала е планирано състезание на дълги разстояния през 30 градуса разрушителни загадки. Има преминаваща проверка и часовник. В случай, че започнете още веднъж, молбата е разнообразна, за да разгледате инстинктивно вашите склонности.

Vex 5 ви дава виртуално бюро за награди с 4 класификации на постиженията. Можете да придобиете страхотни награди за безупречно завършване на демонстрация, без да предавате или да ритате прекомерно кофата. В този момент има Hardcore постижения. Тези постижения включват скрити звезди, изпъстрени около всяко ниво.