Rodeo Stampede : Sky Zoo


Оседлайте се и се пригответе да се борите с най-бързите същества от тази страна на Савана. Лъвовете, тигрите и мечките не са аналог на тази родео звезда. Оборудван с връзка и огромна шапка, люлка от гърбовете на зареждащи бизони, слонове, щрауси и това е само началото. Дръжте здраво тези ритащи чудовища и може много добре да ги надделеете. В момента, в който надпреварата свърши, зоопаркът започва! Напълнете кътчетата с четириногите си другари и оставете поддръжниците си да изглеждат удивени. Това е едно диво пътуване, което няма да имате желание да пропуснете.

Небесният зоопарк е центърът за всички създания от Савана, Джунгла, Планини, пустош и Тундра. Той включва носител, управляван от витла в синьо небе с мъгли, и разполага с 36 жилищни пространства, както и възпроизвеждащата писалка и спирачки. На входа вляво е магазинът, а вдясно е невероятната среда. Външният вид на Sky Zoo се променя всеки път, когато се отвори друг регион, най-забележимо от предната част на лодката, когато играчът е застрелян с оръдие. В момента, когато има гости, може да се намери Zoo Coin.png, който дава малко парична награда. Всички зони на Sky Zoo зависят от истински условия с истински долни същества.

Rodeo Stampede е увлекателна игра, създадена от Featherweight, в която разбирате колко дълго можете да яздите и се запознавате отблизо с диви същества. Толкова ликуващ! Rodeo Stampede онлайн е подготвен за вас да опитомите няколко диви чудовища. Вземете вашето въже и скочете от бизони, слонове, щрауси и други в този див свят на Савана. Чакайте, за да не се объркате! Останете достатъчно дълго в Rodeo Stampede и може много добре да си направите няколко нови спътници. Занесете ги във вашия зоопарк и донесете пари! Играйте Rodeo Stampede онлайн безплатно, за да изследвате Савана и да намерите широка гама от цветни животни.