Hero Tower Wars


Очаква ви невероятен сблъсък в играта Hero Tower Wars и това ще бъде забележителна битка, в която един шампион ще победи нарастващ брой врагове във всяка битка само благодарение на способната ви процедура и стратегии. Противникът е разположен на поне един зъбец. Над всеки боец ​​има математика, която си струва да демонстрира своята солидарност. Трябва да насочите своя съперник към не по-малко от един по-крехък съперник от него. В случай, че числата са нещо много сходно, вашата личност ще загуби. Като спечели, легендата може да разшири своята солидарност и стабилно да победи всички в Hero Tower Wars.

Тази смела легенда е избрала да вземе меча си и да събере силата си, за да се опита да защити любимата си принцеса, хваната на най-високата точка на невероятен връх. Опасно чудовище я е хванало, като я е скрило зад опасни примки в играта Hero Tower Wars! Вярно ли е или не, че сте готови да помислите и да покажете удивителната си солидарност, за да я запазите жива?

При всяко нападение трябва да сте внимателни и да наблюдавате лентата за съществуване на противниците, срещу които се изправяте. Направете математика и разберете каква ще бъде първоначалната стъпка, която трябва да предприемете, ако имате някакво желание да направите поради края. Събирайте, приспадайте, правете математика и се изправете срещу вашите съперници, подредени правилно, трябва бързо да отнемете живота им. Допринесете с предимствата си за закупуване на редизайн, който ще направи основната ви цел по-ясна и ще спаси първата ви любов недвусмислено от този ужасен лош сън.