Juicy Run


Juicy Run - аркадна 3D игра с невероятни илюстрации и сладки храни. Наистина искате да контролирате мощността си и да режете естествени продукти. Завършете всяко едно от завладяващите нива с капани и различни препятствия.

Завъртете опасно остър ръб на кръгово движение с максимална скорост и се пригответе да бягате смело по дълъг път, пълен с естествени продукти, наклони, монети и безкрайни препятствия в играта Juicy Run!

Можете ли да стигнете до най-забележителния резултат, като въздействате на посоката си с увреждащия си остър ръб? Отидете до най-далечната степен, която бихте могли, преминете купища нива, всяко друго сложно от последното, и ценете красивите и категорични илюстрации.

За най-младите гости на нашия сайт представяме още една игра Juicy Run. В него можете да участвате в интригуващо състезание, което ще тества вашата внимателност и ловкост. Пред вас на екрана ще видите бягаща пътека, по която кръговият трион ще се търкаля, постепенно се движи. Трябва да контролирате нейните дейности, като използвате клавишите за управление. По пътя на триона ще се появят различни листни храни. Трябва да сте сигурни, че трионът ще нареже тези артикули на парчета. За това ще ви бъдат дадени фокуси. По същия начин ще се появят пречки по пътя на триона, от които трябва да се пазите.