Funny Rescue Gardene


Funny Rescue Gardener е забавна игра за клинична реконструкция, в която помагате на притежател на земя в беда. Стъпалото й е забито в кутия на прозореца, главата й е в консерва и тя не може да се разпорежда с мухоловката на Венера, свързана с крака. Използвайте дадените апарати и всяка една от операциите, които познавате, за да ретуширате нараняванията й. След като я поправите, ще отворите нивата, където можете да я облечете. Не забравяйте да предадете вашето творение на вашите спътници! Инструкции стъпка по стъпка за възпроизвеждане: Използвайте левия улов на мишката, за да изберете и използвате правилното устройство. За производителя: Funny Rescue Gardener е направен от Go Panda Games.

Саманта е изключителна пазителка на земя, но днес тя претърпя злополука. Побързайте да спасите Саманта и й помогнете да се възстанови.

Повредете пазителя, след като претърпя ужасяваща злополука. Извадете кутията от главата й, възстановете нараняванията й и премахнете всички бъгове от тялото. Изчистете всеки един от етапите, за да преминете в режим на смърч в тази забавна интернет игра за млади дами.