Superbike Hero


В Superbike Hero това е идеална възможност да унищожите пистата с велосипеда си! Това е най-енергичното състезание, което ще видите във всеки един момент. Вземете велосипеда си и ще карате в страни от цяла Европа и Близкия изток! Приятно прекарване и късмет със състезанията!

Като най-добрият мотоциклетист на планетата, вие сте добре дошли в най-реализираните състезания за крайцери някога! Всички ви обсъждат, така че трябва да покажете способностите си, времето е дошло! Ще имате 4 състезания за победа. В случай, че сте подготвени за тези състезания, трябва да вземем играта и да покажем вашите способности! Вашата цел в тази игра е да преминете през своите противници. Ще имате 4 уникални състезания в цяла Европа и Близкия изток като Англия, Испания, Италия и Катар. Трябва да карате с максимална скорост на газта и да се уверите, че сте отстъпили на завои! Можете да използвате вашите болтови ключове за шофиране на велосипеда. Не забравяйте да събирате и монети и асансьори, за да можете да ги харчите за основни ремонти като скорост, енергия, устойчивост и издръжливост. Ускорете, повдигнете, хванете и увеличете скоростта, за да ви помогне да намалите времето за пистата си. Можете да следите напредъка на състезанието и позиционирането си в най-високата точка на екрана. Опит да бъдеш първият в крайната цел! Може спокойно да се каже, че вие ​​сте Superbike Hero? Успех и приятно прекарване!

Състезавайте се около пистата, докато се опитвате да поставите на първо място във всяка от 4-те състезания. Придобивайте и събирайте монети, за да можете да закупите основен ремонт на вашия супер велосипед. Ускорете, повдигнете, хванете и увеличете скоростта, за да ви помогне да намалите времето за пистата си. Състезавайте се около пистите, удряйте скоростни лифтове и се опитвайте да бъдете първият до крайната цел в тази забавна онлайн бърза игра с велосипеди.

Superbike Hero е двуколесна част от развълнувана дейност, която се развива на 3D писта като добре познатата игра Hang-On. Има четири писти за преодоляване, всяка от които предлага алтернативен вид предизвикателство. Дейността започва в прочутия парк Донингтън във Великобритания, преди да се премести в Италия, Испания, накрая Катар. По протежение на всяка писта ще прегазите опорни шеврони, които бутат велосипеда ви по-напред и по-бързо. След всяко състезание харчете монетите, които придобивате, за актуализации, които улесняват схващането на велосипеда, ускоряват се по-бързо, имат по-висока максимална скорост и получават по-забележителна скорост от шевроните на лифта. Натиснете клавишите за болтове, за да насочвате велосипеда си Ускорението е програмирано.

В новата игра Superbike Hero трябва да се интересувате от състезания с велосипеди. Вашият герой ще бъде на началния ред до вашите противници. На знака всеки от вас, завъртайки дроселната пръчка, непрекъснато ще набира скорост, придобивайки скорост. Курсът, по който ще се движите, има множество резки завои. Без да облекчавате, трябва да преминете всеки от тях и да не летите далеч. По същия начин ще трябва да надминете всеки от опонентите си и първо да отидете до крайната цел. Съответно вие доминирате в състезанието и получавате фокуси за него.