Moto Bike Attack Race Master


Moto Bike Attack Race Master е игра, в която ще се състезавате с мотоциклети. Подобно на случая в тези игри, вашата цел ще бъде да преминете бързо крайната цел. Това е доста безумна игра, тъй като е всичко друго, но не и огромен обем от редизайни, които в крайна сметка ще ви помогнат да получите своя съперник. Можете също така да се приближите много и да ги нападнате. По този начин няколко съперници биха могли да бъдат унищожени по-скоро без проблем. По същия начин се опитвайте да се държите далеч от цялото закъснение в състезанията и да събирате колкото се може повече диаманти. Така че, моля, трябва да играем!

В случай, че сте изхабени само по набръчкани магистрали, опитайте интернет играта Moto Bike Attack Race Master. Тук ще бъдете във фокусната точка на значително състезание. Вашите противници ще положат честни усилия да се простират извън вас на пистата. За да бъдете главният, можете да ги смажете, но дори да ги избутате от мотора. Това не е напълно законно, но все пак убедително.

Всички заедно на състезатели в играта Moto Bike Attack Race Master ще участвате в състезания с велосипеди, които ще се случват на различни места. Преди вас на екрана ще бъде забележим вашият човек, който ще седи на шофьорската седалка на велосипед. По знак той наведе дросела, ще скочи напред, постепенно придобивайки скорост. Завоите, отскоците и други опасни участъци от улицата ще го изпреварят при преминаване на преместващи се проблеми. Вие ловко шофирайки крайцер трябва да преминете през всички тях на скорост и да отидете до крайната цел в определеното за това време.