Parking Block


Parking Block е игра-загадка, в която модифицирате всяко от левите превозни средства, които ви обхващат, за да се измъкнете от пътната пречка. Направете път от превозни средства с няколко размера, за да се насочите към вашата възможност. Бъдете предпазливи обаче: Колкото повече ходове играете, толкова по-малко звезди ще придобиете. Тествайте своите кохерентни способности, докато се опитвате да изчистите всяка една от 60-те фази!

Премествайте различни превозни средства наоколо, докато не направите път за основното превозно средство да се измъкне. Продължете да премествате позициите на превозните средства, докато не направите път за вашето превозно средство да избяга от нивото. 60 уникални загадки, които да опитате да завършите. Колкото по-малко движения използвате, толкова повече звезди ще придобиете.

В Parking Block вашето превозно средство за игри е затворено от различни превозни средства, останали в частта. Един изход е затворен, така че не можете да напуснете зоната за паркиране по този начин. Каква безупречна малка гатанка, за да разрешите! Вземете различни превозни средства и ги плъзнете далеч. Ще трябва да сортирате в коя заявка да преместите превозните средства и в какъв лагер да ги преместите. Опитайте се да проправите път с целта, която вашето оранжево превозно средство може да премине. Бихте ли могли да останете в основната мярка на движенията, показани в най-високата точка на всеки пъзел, и да вкарате три звезди за вашата работа? Виж това!

Parking Block е зашеметяваща и забавна игра за спиране, която можете да играете в мрежата и безплатно. Мислите, че сте виртуоз, за ​​да оставите екстравагантното си малко превозно средство безупречно между различни превозни средства като шампион. Махнете го оттам и след това започнете да се смятате за запален шофьор.

Тази завладяваща и наистина тестваща пъзел игра Parking Block е свързана с проследяване на най-идеалния начин за излизане от паркинг гараж, натоварен с превозни средства, които пречат на вашата посока. Преместете превозни средства, лимузини и превози наоколо, за да напуснете това място с възможно най-малко два хода. Помислете внимателно проницателно, от време на време трябва да се върнете, за да изчистите посоката си, преди да пристигнете на изхода. Преминете всички нива с 3 звезди! Поиграйте с Паркинг Блок!