Demon Raid 2


Потопете се във вълнуваща вселена от войни и магьосничество в играта Demon Raid и открийте как да се отървете от натиск на дяволски животни, които са преминали през свръхестествен портал, свързващ вселената на живите със скрития свят.

Пригответе се да участвате в нелепа битка и поведете военните си към триумф, като построите охранителни кули на жизненоважни фокуси на входа на града, за да защитите съседите си, без да се задържате. Когато дяволите се приближат, вашите воини ще започнат да ги стрелят на парчета - не позволявайте на вашата реалност да издържи, да не говорим, че тези диви животни ще я премахнат! Всяко убийство, което получите, ще ви даде по-висок резултат, който ще ви позволи да актуализирате вашите охранявани конструкции и да сглобявате нови препятствия.

В новата завладяваща системна игра Demon Raid 2 наистина ще заповядате на войниците и ще пазите страната си от нахлуването на множеството дяволи. На екрана пред вас ще се появи определен регион, по който ще минава улицата. В решаващо значими места трябва да изработите гарнизонни колиби и да ги населите с войни. Те ще бъдат от различни класове – бойци, токсофилити, копиеносци и дори артисти. Всеки път, когато противникът се появи, вашите военни ще се присъединят към битката и ще започнат да унищожават врага. За това ще получите фокуси, които трябва да използвате за наемане на нови офицери и събиране на военни квартири.