Draw & Save Him


Може ли да се каже, че сте готови да спасите този малък стикмен в Draw and Save Him? В тази 3D игра се подготвяте за малък стикмен с цел той да завърши своята екскурзия. Той е малък, а светът е голям, така че той наистина те иска много. Бихте ли могли да му помогнете през екскурзията?

В тази игра имате изключително независим стикмен. Той не трябва да се притеснява с вас, за да се движите или да бягате. Той сам може да ходи колкото е възможно по-далеч. Въпреки това, това, с което той иска да помогнете най-много, е помощ със сцената. От време на време ще има няколко липсващи части на сцената. Той не може да подскача, така че наистина те иска през тези дупки. Също тук и там той ще изисква от вас да избягвате огромни топки или остри камъни, падащи върху главата му. Въпреки това, вие имате отговор за това множество въпроси. Всичко, което наистина искате да направите, е да определите няколко граници по начин, който да му помогне. Просто определете прави граници, за да може той да премине към по-високи запаси, да премине през дупките и да спре падането на топките и резките разклащания. По този начин той ще бъде защитен по време на екскурзията си. По този начин, какво ще кажете в момента, ние възприемаме броя на нивата, които можете да го накарате да продължи.

Draw and Save Him ви отвежда във вселената на нарисуваните индивиди. Днес един от тях ще се подготви преди състезанието и вие ще му помогнете в това. Вашата личност ще бъде забележима на екрана пред вас, който ще тича по върховете на конструкцията, бавно набирайки скорост. Погледнете внимателно екрана. По пътя си ще видите различни видове капани, в които вашата легенда трябва да оцелее. За да направите това, с помощта на мишката трябва да определите границите на различни работни места, които ще предпазят човека от различни рискове. Разпръснатите златни монети са свършили. Вашата личност трябва да ги събере. За всяка монета, която получите, ще ви бъдат дадени фокуси.