Electro cop 3D


В това препарирано изживяване разбойниците са претърсили банка и вие трябва да ги преследвате на силна ски. Изследвайте канали и водни пътища, докато събирате взетите пари и ги връщате в банката. С възпиращи средства, батути и състезание за издръжливост, ще трябва да използвате бързи рефлекси и прости контроли, за да надхитрите грабителите и да поставите нов рекорд за скорост. Използвайте ключовете на болтовете и клавишите WASD, за да контролирате ски потока си и да свалите негодниците.

Electro cop 3D е готина игра за изживяване, в която трябва да се пробвате в работата на морско ченге. Според историята трябва да отидете в търсене на отчаяните, които претърсиха банката! След разчистването на трезора те отидоха до водните си колела. Точно там доплува нашата легенда. В момента, когато видя, че грабителите са точно пред носа му, трябваше да започне преследването.

Electro cop 3D е смела игра, в която играете като ченге на ски в поток, преследвайки банкови крадци и си връщате всички пари.

Сбор от отчаяни са извършили кражба с взлом в банка и вие имате ценния шанс да ги търсите на бързи ски. Докато изследвате водни пътища и потоци, ще се сблъскате с различни пречки, също като батути, които могат да ви помогнат да увеличите скоростта си. Едно вълнуващо изживяване съчетава бързо движеща се дейност с напълно вълнуващо състезание за издръжливост.

Вашият полицейски щаб е получил обаждане, че група мошеници са претърсили банка и в момента се опитват да се измъкнат от нея през водата с речни ски. Вие в играта Electro cop 3D трябва да намерите нарушителите на закона и да ги заловите. Пред вас на екрана ще видите вашата личност, която на флайските си ски ще бърза през водата, като постепенно се придвижва. Проверете екрана. По водата ще се носят различни предмети, които ще пречат на пътя ви. Вие ловко се движите по поток ски трябва да ги заобиколите. Вашата задача е да намерите мошениците и да започнете да ги удряте. Или от друга страна можете да използвате уникално оръжие, което ще навреди на тяхното превозно средство. След като направите заснемане, ще получите фокуси в играта Electro cop 3D.