Punch Bob


Punch Bob е физическа научна игра, в която трябва да победите всеки един от създаващите проблеми чрез борба! Паднете върху тялото на врага си, за да го съборите, но не си позволявайте да нараните затворника.

Разбийте враговете си в този забавен платформинг! В синия ъгъл имаме вашата легенда, тежаща 500 паунда - той е Punch Bob! Той може да не изглежда като обикновена легенда, тъй като е с наднормено тегло и може би има проблеми с дишането, докато в същото време изпълнява всяка искаща действителна работа… но когато се брои отвътре, той има ядрото на боец! Питаш какво е оръжието му? Пренебрегвайте оръжията и боеприпасите, той не ги изисква! Той просто трябва да отскочи върху противниците си. Вашата цел ще бъде да го насочите в правилния курс.

Punch Bob е смесица от пъзел и двубой по борба, където целта е да смажете всеки един от враговете с вашето здраво тяло, обвито в мускули.

Може би той не изглежда като легенда, може би е с два-три килограма наднормено тегло, може би се е свил просто в ъгъла си… И все пак някъде в огромното му костеливо тяло има сърце на истински шампион!

Освен това, какво е оръжието му, което може да попитате? Пренебрегвайте охлювите и тригерите! Weave не изисква оръжия. Той е най-силният на тази планета… Просто го хвърлете към враговете му и участвайте в техните страховити викове. Когато Bounce се срине срещу тях, те ще осъзнаят, че битката е приключила.

Превърнете се в боен лорд в Punch Bob! Безопасно ли е да се каже, че сте готов да влезете на мястото на стария шампион по битки Sway? Сега отидете с него в неговия опит, за да си върнете силата.

Това е бойна игра, разделена на три основни части. През нивата на всяка основна част ще се биете с враговете си като невероятния претендент Weave. Въпреки това, не е нужно да се занимавате с никакви оръжия, за да свалите враговете си. В началния сегмент, Punch Bob, ще използвате цялото си тяло, за да отскочите и да свалите враговете си. В следващата част, Flaring Clench hands, можете да хвърляте пламъци към противниците си, като насочвате стиснатите си ръце към тях. В третата част, Bombs of Destruction, можете да хвърляте бомби по вашите противници. Всяко ниво има изключително планирани паркур и предизвикателства, които можете да обмислите, докато се фокусирате. Не забравяйте, че можете да използвате монетите, които печелите, за да отворите нови екипи и да озарите играта си.

Излезте на ринга като Punch Bob в този забавен мач по борба! Изпратете Punch Bob към противниците и ги удряйте, за да ги премахнете. Завършете всяко ниво, като победите всеки противник. Използвайте природните опасности за своя потенциална полза и заделяйте монети от наградите, за да си купите страхотни нови кожи, на които да се пробвате.