Horror Nights Story


Почувствали ли сте някога, че има същества, които дебнат просто отзад? Чакате да ви хване? В Horror Nights Story това се сбъдва! Трябва да копаете и да се опитате да се измъкнете от злите създания, които могат да ви следват.
Блочните моментни снимки отдават почит на Minecraft, но геймплеят е невероятен. Трябва да живеете много нощи и да направите маниера си през 3 необикновени сцени. Обичате този спорт? След това трябва да проверите нашите пет нощи в колекциите на Фреди.

Horror Nights Story е спортен спорт, в който трябва да избягате от ужасяващите дълбини на реколта мина! Създаден с помощта на Rostislav Kaloc и Tasty Air Games, този пътешествен спорт предлага триизмерен глобален свят с плашещи чудовища, които да победят. Ще искате да манипулирате правилно известно време в Horror Nights Story, докато изкопавате маниера си и живеете 5 нощи в мината!

Вие по-високо копайте бързо и се махнете! Подгответе мислите си за орди от плашещи чудовища като дамски призрак и прилеп, които могат да пълзят през реколта мина, търсейки да ви вземат! Готови сте с нищо по-голямо от кирка и бомба за всяка от 5-те нощи. Трябва да стигнете до прекратяването на тунела възможно най-бързо и сега да не бъдете изядени живи! Докато допълнително се грижи за всяка друга стая с кислороден генератор. Внимавайте за електрическото изключване. Никой занаят няма да ви помогне тук, просто краката ви, за да можете да се измъкнете от този кошмар!