Stickman Shadow Adventure


В един от световете, в който живее стикманът, лекото изчезва и арената потъва в тъмнина, а цялото население е в сенки. Но караницата вече не се отказа там. Тъмнината позволи на злите чудовища да се върнат на пода и да се опитат да вземат енергия в собствените си ръце, като организират своите собствени правила. Изглежда, че може да няма изход, тъмнината побеждава, обаче е така. В една далечна хижа в планините живее непозната жена на име Красавицата, тя е онзи лъч, от който може да се прероди новост. Нашият герой в Stickman Shadow Adventure ще се движи в търсене на спасителя на арената. И ще му помогнете да нанесе щети чрез тълпите чудовища. Връщането на лекото не е в никакво отношение от техните ръце.

Събирайте диаманти и златни бижута, за да подобрите рейтинга си, докато част от парите трябва да се подобрят, като оборудване, диамантени магнити, живот и скорост Отключете някой от героите, който включва Edger, Thor, Kenshin и Worgen. Прехвърлете тъмните чудовища на Подземния свят от една степен на друга, като спрете нападенията на враговете.
Изградете мощност, която ще ви помогне да триумфирате над това страшно приключение чрез начини за включване на яркост и сянка отново към тъмния глобален свят. Опитайте се да запазите съществуването на по-младата принцеса.
Всичко е предназначено да изчезне в глобален дезорганизиран хаос, в който сенките се задържат над всяко кътче и леко изчезват. Само лек лек лъч блести като странно прекрасна жена, която живее в каюта в центъра на гората, но въпреки това има последния си дъх върху тялото си. Вълни от рискови същества елиминират удоволствието от селото и поразителният цар на сенките е отвлякъл нашия герой. Време е да бъдете смели и да спасите съвършенството от лапите на тези отвратителни същества, които гледат вашето съществуване да спре! Проверете вашите невероятни способности на воини и конфликт с цялата си сила, за да осигурите мир, щастие и оцветяване за вашата страна.