Trial Bike Epic Stunts


Trial Bike Epic Stunts е игра с мотоциклети, в която карате велосипеда си при различни опасни обстоятелства. Изкачете опасни планини, преминете през модерни сцени и се потопете на велосипеда си.

Разширете границите на риска с Trial Bike Epic Stunts! Скочете на велосипеда си за игри и опитайте всеки един от триковете, които намирате във филмите от реалния живот! Посетете задните пътища на вашия град и използвайте бъчви, препятствия и наклони като фитнес зала в джунглата, за да репетирате! Вземете пари от най-готините си каскади, за да ремонтирате своя мотоциклетист и екипировка!

Това 3D велосипедно предизвикателство е тук, за да ви предложи възможност да опитате всяка една от измамите, от които се нуждаете, за да ударите велосипед! Пренебрегвайте опитни писти и паркур курсове; сега е подходящият момент да вдигнете шум из града и да проучите всички оферти в града. Трябва да проверим дали можете да спечелите поглъщащия череп! Започнете с основното ниво, за да изучите по-задълбочено този тест. Въпреки че контролите са основни, да сте наясно с приближаващите възпиращи средства и капани може да стане изтощително. За щастие има определени места, които запазват напредъка ви, така че няма да е необходимо да рестартирате нивото през цялото време. Опитайте се да не позволявате на неприятностите да ви покосят; можете постоянно да гледате кратка промоция или да платите, за да преминете ниво и да продължите близо до крайната цел! Продължете да печелите, за да получите повече паричен поток, отворете нови велосипеди и сменете екипировката си, за да сте наясно с интензивността.

Опасните планини, ободряващите местности на производствената линия или много под водните паркурове ще висят здраво за вас с тази невероятна игра с велосипедни каскади Trial Bike Epic Stunts! Играта се състои от два легендарни режима на игра като Мисия и Експертиза. Искате да закарате велосипеда си до крайната цел в двата режима. Уверете се, че спазвате указанията, докато играете тези режими, като например каране на велосипед на едно колело или достъпни или недостъпни региони. Освен тези, можете да промените вашия ездач или можете да закупите нови велосипеди за вашето изживяване. Нека опитът със системата за тестване на супер велосипед започне.

Имаме удоволствието да ви поканим в играта „Trial Bike Epic Stunts“, в която ще имате ценния шанс да седнете на шофьорската седалка на силен велосипед за игри и да отидете да пътувате до най-скандалните игрища! Пред вас има куп енергизиращи нива, където искате да стигнете до крайната цел, заедно с преодоляване на различни опасни препятствия и изпълнение на зашеметяващи трикове във въздуха. Ще имате 2 единствени по рода си режима за разглеждане, например мисии и каране на едно колело.