Subway Surfers: Winter Holiday


Участвайте във вашето #1 изживяване на колела с играта Subway Surfers: Winter Holiday през коледния сезон, докато смело карате през огромните мразовити градски пътища, обогатени с много ярки светлини! Безопасно ли е да се каже, че сте готови да се потопите в най-студеното и прекрасно време на годината?

Направете изобретателна боя със спрей и трансформирайте стените на вагоните, докато полагате честни усилия да избягате от ръцете на полицията на удивителен летящ скейтборд! Състезавайте се през оживените влакови релси, като избягвате широка гама от възпиращи средства и капани по пътя и оценявайте измъкването от хватката на закона заради зашеметяващото ви равновесие и способности за пързаляне. Направете усилие да не се сблъскате с приближаващите влакове, събирайте монети, заобикаляйте стените и настройте рефлексите си, за да участвате в прилива на адреналин.

Този път сърф групата, управлявана от Джейк, ще похвали поводите за по-студеното време на годината. Като всички деца, нашите хора предпочитат да не се изтощават, ще си прекарат страхотно, обикаляйки забулените от сняг дупки на метрото. Както обикновено, те трябва да спрат да дразнят пазача и кучето му, но това само носи повече жар. В тази актуализация очакваме шампанска среда на Subway Surfers, нов човек - пътешественикът Малик, както и най-брилянтните и готини новогодишни подобрения и много награди. Прекарайте по-студеното време от годината, гледайки Aurora Borealis и яздейки ледената дупка, и вземете изключителни награди от събирането на пингвини по време на състезанията.