Bug War 2


Микрокосмосът не е спокоен във Bug War 2, тъй като се появява в природата! Усъвършенствайте клещите си, съберете войниците си и бъдете готови да се изправите срещу буболечките на противника на безсърдечната фронтова линия, покрита със счупени клони и унищожени домове! Излюпете нови офицери, победете противнически структури и покажете на света на бъговете, че вашият вид преобладава в тази приятна игра за защита на върха!

Бъговете може да са малко, но триумфите им са страхотни в тази игра! Поемете отговорност за множество тананикащи офицери и вървете към врага си. Имайте предвид, че ако не сте достатъчни, ще бъдете прекратени! Вашата цел в тази игра е да предотвратите разгрома, като победите всичко. За да смажете военната зона, трябва да хванете структури и има 2 уникални вида. Основната структура е домът. Това естествено прави войници за вашата армия. Следващата структура е охранителната кула, която някога е включвала щурмови вражески единици. Започвате играта с един или два или три жилища, но ще трябва да хванете други. Използвайте мишката, за да насочите бойците си към различни структури. Количеството единици, които изпращате, за да уловите тези структури, трябва да бъде по-голямо от единиците в тези структури. Когато получите всяка една от структурите на вашите противници, вие доминирате в мача. В играта има много нива и ги отваряте поотделно. Планирайте прецизно ходовете си и убедите противниците си да се страхуват от вашата окончателна въоръжена сила.

Важна игра за колонизация като Civilizations Wars. Бъговете се предлагат в много форми и мерки и споделят едно нещо за всички намерения и цели, те са безмилостни бойци. Изберете своята раса, развъдете силни въоръжени сили и управлявайте фронтовата линия.

В тази методологична игра за колонизация, изчистването на вашите противници е най-добрият начин да гарантирате вашата издръжливост.

Преместете войниците си, като започнете от един регион, след това в следващия, за да задържите противниците да не нахлуят във вашите станции.

Трудното съществуване на бъгове! Те завинаги са в тактическата система, в светлината на факта, че съседите несъмнено бързо могат да станат натрапници региона. За да предотвратите нахлуването в техния град, трябва да се превърнете в прилична процедура! Създайте защита на града, въведете огромна въоръжена сила и той ги поведе в борба срещу натрапниците. Победете всяка една от въоръжените сили, които поемат контрол над страната, и станете невероятен военен глава на този свят!